Han gillar bus

Kom precis hem ifrån att varit ute ocg gått med mandis. Nu sitter jag på mitt rum och ska snart äta men först ska jag väl städa på mitt rum. Jag sitter bara o ska RÖJJA klart med låter Nej jag är inte gay! Hahah, den är gammal men fortfarande AWESOME!!


En bild från Fottolektionen i ettan på Manda och mig


Barack Obama är vit i mina ögon när jag ritar!



Haha jag VET att han är ljus på min bild fast han ska vara mörk. Men aja... Den ritade jag i 1:an så den är typ snart ett halv år! Jag ritade han faktiskt till en uppgift och vart ändå nöjd med han!


Världens sju underverk?

Sitter i skolan och gör någon uppgift om Egypten på kulturhistorian. I morse sov jag hos amanda vilket blev plugg kolla på hennes dans och ja typ de... Sen imorse sov vi fram till 7?! WTF? Tidigt... jaa!! Usch nu ska jag väl sova nerå men man kan ju alltid önska!




Stora ögon? JAJA :D

Nu ska jag gå o äta stuvade mackaroner och köttbullar sen blir plugga matte! ska ju få MVG i matte B har jag tänkt! Moha!



Godmorgon !

Nu ska jag snart till skolan och nja gå på lektioner? Jag vaknade tidigt imorse och jag upptäckte att min kamera var borta?! vad ska jag göra nu?! :(




Jag och min farmor och farfars hund Rufus

Affär?

Jag ska köpa ett par kängor/boots men har inte orkat kolla på stan ännu. Men någon som vet vart man kan köpa typ såna här? :D




Snöa? regna? varför kan de nt bara bestämma sig?



Idag vaknade jag vid nio. Då var jag tvungen att läsa ett kapitel av Goodnight mister Tom. så nu är jag på kapitel 4tror jag.. ;) försökte lägga in bilderna från mobilen förrut till datorn.. men det gick väl så där, slutade med att mobilen lagga!


Bilden är sen efter jag kom hem från Thailand.. Jag vill vara så brun igen. Nu ser jag ut som en vit krita, KUL!

Lördags kvällen

Lördags kväll och jag o amanda gick ut och tog bild på oss. Fina vi blev, men nästa gång kanske vi ska skippa skägget!



Nu ska vi iväg och träffa några kompisar! see ya later!!! :D PÖSS


Hon e...? kuul?

Det här är då.... wait for it... AMANDA! hon gillar killar som är fula och lyssnar på hennes skämt. Hon älskar promenader på vintern oxå! Grodor gillar hon med!

ROLIG TJEJ! jaaah!


Dejta henne vettja!



Eller?


Nu blire manda :)

Nu ska jag städa lite på mitt rum, sminka mig i sen går jag o möter manda :D Vi kanske drar ner på stan eller ngt för mamma sa att jag måste kolla efter nya skor ;) vilken ÄRA att bli tillsagd att köpa ngt utan att säga till själv att man behöver!


Shiitarns är det jag?



Inte okej, inte, eller?


Vaknade vid 8 i morse.. kul. satte mig ocj dejta boken goodnight mister tom som jag ska läsa till engelskan. Den är faktiskt bra, så Läs den! Nu sitter jag vid teven med täcke och en stor t-shirt. Nu ska jag nog rita lite :D


Bilden är lite gammal men den funkar i allafall + att den inte är klar men det kommer den nog aldrig bli!


Vem är hon?


Hitta massa bilder på denna random kvinna... vilken ful sak hon måste vara ;D

sov lite, sen vakna jag... å ahh.. jaoo... japp... hmm...





Tiger ligger och sover, mamma är hos en kompis, pappa är på ett torp (tror ja) själv så.. aah sitter jag och kollar på teve. kul som tusan har jag... Linda o manda åkte nyss hem så jopp:P

Vi har typ inte gjort något alls bara suttit och gått på stan sen suttit och ätit kebebrulle.. Alltså inget intressant!

händer ikväll då?

Asså jag har upptäkt att jag vet inte hur man kommenterar tillbaka på folks kommentarer? :O Det är faktiskt svårt att hitta allt här på blogg.se. men det kanske kommer efter ett tag.

Jag är sugen på ben and Jerrys men jag har inte råd :( USCH vad hemskt det är när alla pengar är typ slut innan månaden är det. Jag tycker att det antingen ska vara kortare månad eller mera pengar man ska få, men som sakt man får nästan aldrig som man vill.



SNÖ?!

Shiit idag gjorde jag mig iårding sen gick jag ut o då SNÖADE det :O AWKWARD!

Nu sitter jag här med Linda o Amanda och äter poppcorn och kollar film.
Själv hemma hela helgen och ska inte gör något förrutom att plugga. Kul helg kul. Men nu ska jag äta lite poppcorn och kolla på filmen stolthet och fördom. Sen ska vi dra en sväng ner på stan och kolla runt eller något.

 


Min dag idag var... ROLIG!

Jag har kommit fram till att min dag idag har sett ut såhär:


07:30 Vakna

07:35 Gick upp

07:40 Upptäckte att amanda nt skulle till skolan så såg verkligen fram emot en lång och tråkig dag.

07:42 Kommer på att vi inte har den långa sovmorgonen till 10 eller vad det är

08:00 Går till skolan. Tar SÅ lång tid så går EXTRA sakta...

08:06 Är i skolan.

08:25 I bildsalen

10:25- 13:00 är på lektioner. Plus en liten lunch (pannkaks ätar tävling i skolan, RÖJJ.. jag var då med och tävla
med mig själv. Vann gjorde jag oxå! vilken kämpe jag är)

13:00-16:00 spenderar hela min lediga tid i bildsalen. (jag kunde gått hem och gjort något annat.. med vad i sånnafall? :O )

16:00-NU INGENTING!!

I just know it

Jag och mamma åt nyss kebabrulle :) Sen poppade mamma popcorn och jag satte mig och ritade lite medans mamma kollar på någon film som går på teve. Jag ska väl snart gå ifrån datorn och göra något kul. Joh men visst att jag gör något kul. Jag får väl sätta mig och rita igen eller något. Imorgon blir det ingen sovmorgon för mig inte. Jag och amanda ska tidigare till skolan och försöka komma någon vart med våran snygga gubbe.



Bilden är från sidan och jag orkar inte vända den tillbaka. Det är inte den bilden jag ritade på idag med den är ändå inte så gammal. Den jag ritade på idag kommer kanske upp någon annan dag.


I will follow you down.. eller neej förresten





Idag stanna jag kvar i skolan till fyra.. men man gör väl de man behöver. Nu är ansiktet klart på min och amandas saw gubbe. Eller håret fattas sen är den klar. Då har vi BARA kvar den lilla gubben, texten oxh stället den ska stå i. Vi får nog ta många extra timmar i skolan för det. Men nu ska jag väl sätta mig vid ritblocket och rita amandas idé om ''en älva som sitter på en blomma på en äng''.




skolaskolaskoooola

hehe... Kul det är med IV val.. aja nu ska jag leta upp någon snygg text eller något som man kan ha till 40-talet. Det här är RULIGT! Snart ska jag hem och plugga matte tror jag. Gud vad jag längtar tills man gått klart skolan och kan flytta från Kholm :D

Ehum.. yeees :)

Nu är jag hos ebba och har varit här sen typ 3 :) vi har tyo kollat teve sen har vi gått och köpt vaniljkräm! Mmmh :D När mikaela kom bakade vi scones (?) Sen kollade vi på Gossip Girl och nu sitter jag här med datorn och ska snart sluta och fortsätta kolla på teve.. Sen blir det väl sova. Upp tidigt sen för jag har nu långt till skolan och inte fem minuter när man går.

Påväg

Nu är jag nästan klar med en bild till skolan som var en läxa att rita. Nu ska jag göra mig klar sen drar jag till Ebba :D

Teckningen kallar jag för... grodan. Det ska faktiskt vara mitt gosedjur som mamma köpte till mig i sommras.

Det är kallt som tusan och man går ändå i vanliga kläder










Take a minute

Nu ska jag testa här och se ur det blir med allt. Eftersom att det här är mitt första inlägg så får man se hur det går.. Haha.. Aja vad ska man skriva nu? Hmm ... idag har jag inte gjort något, men ska snart dra till Ebba och spendera kvällen. KulKul får se vad vi gör. Ebbas kompis ska också vara där så ^^ 


RSS 2.0