Wordfeud täcke kudde läxor och en säng

Ååh jag är så seg på att blogga men har ingenting vettigt att skriva som alla kan få se. Har bara pluggat och slöat hela veckan. Känns jätte värt! Verkligen... Men nu blire nya tag och plugget ska stå först på schemat av saker jag ska göra direkt efter jag kommit hem ifrån skolan. Nu ska jag ta och lägga mig o mysa med mina bästa vänner mr kudde, säng och täcke! Spela lite wordfeud också kanske. Jag är gryyyyyym på det!

slutar 10:20 utvecklingssamtal 14:15

Gud vad skönt. Sitte ri skolan och har inget att göra... Skööönt. Skulle ha matte C prov så jag skulle ha slutat senare men den var inställt för att läraren var sjuk. Kul... Aja jag ska väl inte klaga har hunnit göra klart bilden till en fotto uppgift i skolan. SKulle gör mig till en avatar, var för svårt att göra flätor i photoshop så det blev inte riktigt så sen har jag kläder på mig men det funkar väl ;). Men nu ska jag tagga inför utvecklingssamtalet!












Lördags kvällen!

Åååh nu har mina flikkor lämnat mig precis... Sitter nu helt själv i lägenheten och ska nog gå ocj lägga mig snart. De kom till mig runt 18 och då började vi göra våfflor och efter ett tag kom jocke oxå. Vi åt och sedan kollade vi på insidou. Fyfaaaaaan! den var as bra/hemsk! Kan rekomendera den. Alla skrev samtidigt också. Hahah. Sen efter filmen kollade vi på någon annan film. Kommer inte ihåg vad den heter med den handla om en tjej som hade skrivit alla katastrofer som händer i förtid och så vidare. Cage (stavas?) han i allafall var huvudrollen och sen var mamman från filmen innan också med i den andra filmen. Haha, vet inte varför med sånt händer jämt när man kollar på två filmer på rad.

Kan föreslå att folk ska vara med i en tävling för att vinna smycken och sådant från smyckesboxen.se för 150kr! AWESOME hoppa jag vinner (a)

http://lindshe.blogg.se/2011/november/tavling-vinn-presentkort-pa-150-hos-smycke.html#comment

Det är länken till hennes blogg. Som alla kanske vet så är jag inte så high på blogg.se direkt så vet inte hur man gör en sån där länk liksom... Aja hoppa det funkar i allafall :D






Julen kommer väl snart!

Sitter med en varm kopp te och kollar på teve. Står god jul på muggen jag dricken. Kan inte säga att jag förbereder mer eller mindre inför den kommande kylan och JULEN! Hoppas jag får lite pengar snart så jag kan börja fixa julklapparna. Nu ska jag fortsätta kolla på teve och dricka upp mitt te.











Nationella

Har haft nationella sen imorse, ska ha 5timmar av att sitta och skriva i Svenska B. Det gick bra hoppas jag. Kändes i allafall som det :). Nu sitter jag och har lunchrast vet inte om jag har slutat nu. Hoppas det i allafall så jag kan gå hem och förbereda mig inför nationella imorgon. Ska ha det i samma ämne fast det ska vara muntligt nu. Det kommer nog gå finfint! Läste upp det för mamma och pappa igår och de tyckte att det var bra. Ska hem i allafall och fixa i prdning det så ja jag sedan kan det utantill. Fick reda på att jag hade slutat nu" AWESOE :D Aja nu ska jag börja gå hemmot och förbereda mig. Amanda har tänkt att skolka imorgon så hon slipper det. Tönt! Satte upp min nya teve igår. Fick en 40tum som är mycket bättre än den förra som var 37tum. Det var nog allt.













I want it that way

Sitter just nu inte och lyssnar på backstreet boys men jag gjorde det innan jag gick till skolan. Sitter just nu och ska komma fram till ett projektarbete jag ska göra. Har dock ingen aning.. Kanske ska göra något där jag lägger in bilder jag har ritat och sedan gör en bok om det. Eller kanske ska ta och göra egna ringar :D Nee, som sagt jag har ingen aning. Har inte haft tid att blogg nu under veckan eftersom jag har haft rätt så mycket läxor. På fredag har jag muntligt i nationella svenska sen har jag också matte C prov, men det får jag i allafall skjuta fram till på tisdag nästa vecka. Nu ska jag fortsätta med mitt projekt skiss xD haha


11:11 11/11-11

Jaa förrut var ju tiden det. Men jag satt då på lektion och orkar inte bry mig så mycket nu egentligen! men coolt jag levde! Hahah. Tönt jag är. Men igår va vi allafall i Göteborg och det var awesome! köpte 2 ringar till och mössa och sen lite mer saker. Lever snålt just nu. Kuul. Ikväll ska jag hem till Amanda på förkrök sen blire krogen! WOHO! Kommer bli awesome. Agnes följer med mig hem direkt efterskolan och då gör vi väl oss i ordning, äter lite sen drar vi oss bort till Amanda. Får se vad vi ska göra där men det kommer nog bli awesome i vilket fall som hellst. Skönt att komma ut igen, känns som det var en evighetsen fast det var förrförra helgen, ojoj stackars mig. Måste nog gråta lite över mitt patetiska liv och sätt att tänka. HAHA! nu sitter vi och har engelska och skriver om den Industriella revolutionen, jag ska skriva om varför det blev så. Jag är ju så väldigt intresserad av att veta att folk var fattiga och hade inte råd med mat men kom sen på att de kunde ''Göda'' upp kossorna. Aja jag är grym som i allafall vet så mycket! Ska nog sätta mig och skriva lite mer om det.

Sitter på tåget

Sitter just nu på tåget mot Göteborg. Har ingen aning om vart vi är just nu men senast vi stannade var vi i Hallsberg. På pappret står det att vi ska vara framme 10:17, hoppas sj kan hålla tiden denna gång! Aja när vi kommer fram ska vi till Röda sten? Tror jag i allafall att vi ska.. Sen har vi rast mellan 14:00-16:00. Då blire SHOPPAAAA! Utan pengar men e gla ändå. Slipper ju skolan o slipper ju musik. Inte för att det är bågot fel på dom utan bara att det känns mer som en resa man gör själv när jag och manda traskar runt där och ser INGEN vi känner överhuvetaget! Mohahah!
Just nu sitter manda o käkar macka och jag tuggar på mitt saliv! Haha ha det awesome!

Lilla Tiger

Idag fick jag sms av Elin som min kanin har bott hos nu eftersom vi inte kunde ha honom i lägenheten och hon gillar djur och hon sa att Tiger hade dött idag. Stackarn, synd att hon inte fick honom innan så hon kunde haft honom längre.. Menmen. Har haft honom en jag var rätt så liten och jag o min bror Elim gick på 4h ;)

Aja idag har jag vart i skolan och det va inte något speciellt med det. Var på lektioner och så.. Linda skolkade fram tills sista lektionen ;) HAHA den bitchen. Sen kom jag hem och satte mig och skrev lite svenska. Ska ha nationella nästa fredag. Som tur är, trodde jag skulle ha det nu på fredag och det hade inte varit det roligaste.

Imorgon drar vi från bild (7st) till GÖTET! Jag och Amanda TAGGAR TUSAN! Nu sitter jag dock med en samma hårinpackning som gör mitt hår brunare och lite glansigare kanske. Hoppas så.. Aja ska skölja ur det nu.



Lite bilder på Tiger som jag snodde från Tinas fb. (har inga bilder på honom på den här datorn)













GÖTEBORG på torsdag!

Hehe kollar på teve. Kom precis hem från salongen där jag och pappa lagade mammas massage grej. :) Har städat mitt rum idag! As grym är jag ju, vart fett bra. Sen har jag skrivit lite på svenskan som jag har muntligt nationella nästa fredag, spännande...? På torsdag drar bildarna iallafall iväg till Göteborg. HAHA DÄR  HAR NI MUSIKARE!!!! eller aah, hade hellre viljat sett så ska det låta istället för att gå på olika konstutställningar. Jag och amanda ska iallafall gå till en ''hemlig'' affär där nere ;) kan inte skriva ut vad för affär eftersom kan finnas mindre barn som läser bloggen. Hahah.. Men sen kanske det blir att kolla på lite kläder ska försöka tigga till mig lite pengar av mamma och pappa ;) de vill väl ändå ha julklappar?? Nu börjar programet som jag kollar på igen och jag ska äta en clementin!

Alvelövs musik video ;)



Timmy och Lasse har gjort en egen låt och musikvideo ;) Titta på den så blir de glada :D
Jag sitter själv och lyssnar på den så tänkte att jag kunde lägga ut den så får alla andra oxå höra :D

Hehe

Igår bloggade jag inte så mycket av vad jag gjorde. Men efterskolan va jag med agnes. Vi va ute och tog kort sen gick vi en sväng och så. Efter det gick vi hem till mig och kollade på olika youtube klipp. Hon åkte sen hem o då satte jag mig på mitt rum o gjorde inte så mycket.

Idag har jag vart i skolan och nu har jag kommit hem, har pluggat lite svenska bara. Ska snart ta och städa upp på rummet. Musikarna åkte till stockholm för att se på så ska det låta... Inte okej att inte ta med oss 7st? i bild.. Jag och amanda var de ända som va på engelska lektionen idag också x) hahha. från 27? till 2st.. duktiga vi va i allafall. SKOLKARE PÅ ER ANDRA ;) hahha nejdå! Men sen hade jag matte och nu har jag alltså hunnit och och pluggat lite och nu lägger jag in ett kort inlägg så där. Aja ha det BÄST!






















Åhh vilka snygga seriösa bilder på oss agnes ;)

Byebyeeee

nalokS

Nu sitter jag i skolan med amanda och Mikke. Vi ska snart på någon lektion. Det ska bli super roooliiigt! JAA!! Imorse vart jag skrämt av min väckarklocka och spillde ut min vattenflaska på hela golvet! Det var kulkul! Då fick jag gå upp torka upp det direkt. Så börja alltså min morgon!
Satt på lektionen och jag o manda hade video samtal på facebook! SOOFTARNA!
Vi sitter och lyssnar på bästa låten Krokodilen KAJ! awesome! men nu kommer melker och Linda och jag orkar inte skriva mer! HÖHÖÖHÖH!

en gammal bild på mig o manda!



Byebyeeee

rubrik?

Tråååkiiiiigt!!! JAJAJAJ! Hejdååååå

Lagar mat

Lagar mat till mig själv. Blir en av sakerna som jag kan laga nämligen lax och broccoli. Kan knappt laga något annat menmen. Det är gott :D brukar kunna bli lax och spenat men var sugen på broccoli! nu ska jag kolla till maten :D

Byebyeeee

Ensamt blev det nu...

Sitter nu själv hemma. Jocke och Linda åkte precis hem, haha cyklaaaaa! om Linda nu kan cykla? Kan de som bor mitt ute i ingenstanns cykla? Jaa många kan nog det men inte LINDA!!! hahah. Har aldrig mött någon som är sämre på att cykla än hon o Jessica tror jag. Sorry girls men så är det ;)

Idag kom jag hem från Jessica vid typ 2? Sen åkte jag och mamma o handlade. Kom jag hem, kollade lite på teve och väntade på Amanda. När hon kom så kollade vi på spy kids 1 och 2. Sen kom Linda och Jocke, vi pratade och tog det lungt! Amanda drog sen vid 11 ungefär och då kollade vi andra på musikalen, AWESOME! och nu har de åkt och jag är själv. Tyst är det men jag klarar nog mig.. Hör grannarna genom väggen och fågeln som låter så otroligt VACKERT! eller?! Neeej... Det gör den inte. Nu ska jag nog ta och rita lite om jag hittar ritblocket som jag har tappat bort. Trodde jag hade lagt det på soffan men nej där var den inte. Sååååå....



fick bli en bild när Johanna sminkar amanda ;)


Byebyeeee

Gårdagen i bilder ;)




Orkar inte skriva så blir en film....


Agnes garvar som långben!


Nu kommer ett inlägg!

Ja, idag har jag pluggat och är snart klar med matten!:D sen har jag ritat lite också. Eller jag har gjort ett öga än så länge så det är väldigt lite ritat. Imorgon ska jag däremot till Sköldinge!!! Jag ska träffa amanda jessica och linda. Vi ska först ska vi äta väl handla mat antar jag sen ska vi åka till Linda o äta upp maten;) efter det blir det chilling och sånt antar jag hos Jessica. Sova där också:D men nu ska jag sätta mig vid teven och rita lite!
Byebyeeee

Sol vind o vatten, eller?

Jaa nu tar väl jag o säger godnatt! Har bloggat färdigt för idag. Imorgon blir det att plugga i stortsätt hela dagen eftersom jag måste komma ifatt med matten. Lovade pappa att jag skulle vara klar med den på torsdag kväll så har i stortsätt bara imorgon på mig eftersom jag ska ta och vara med amanda, linda och jessica på torsdag! Vi ska ha taco kväll! Jummy! Får se vad jag ska göra till helgen är iallafall själv hemma så ska antingen vara hemma o sooofta men troligen blir det INTE så;) blir nog ut o göra något kul med mina ruliga vänner! Ska höra med de o se vad dom ska göra sen får man se om man får vara med eller inte ;) aja nu säger jag godnatt o bäddar ner mig under täcket :D
Byebyeeee

Nästan inget ritande för det här året...



Jaa som rubriken säger så ska jag lägga ut de bilder som jag har ritat för i år och det är inte många alls... Har inte haft tid för det :( men ska nog sätta mig nu me papper och penna o rita lite ;)













Jaaa detta va nog allt som jag har ritat för iår...

Byebyeeee

Brun utan att färga håret

Gick till salongen idag och skulle färga min utväxt sen sa mamma att jag skulle testa en ny hårinpackning som hon har fått hem. Får inte färga mitt hår eftersom det är så slitet, hårinpackningen var i vilket fall som hellst awesome och nu ör jag brunhårig pga en hårinpackning och det är inte änns försämrat. Testa det om ni vill bli brunhåriga!!



FÖRE                                                         EFTER

RSS 2.0