Misslyckat försök att färga håret




Det skulle bli den här hårfärgen som jag hade förrut:






Men det blev typ mörkbrunt med rött. :( AJA BLIR NOG BÄTTRE NÄR FÄRGEN GÅR UR!

oj!

Bilderna har jag ritat iår allihoppa. och alla är på samma person... Shit vad man förändras



Nudelhistorian

Idag var jag och shoppa kläder o skor mm med mamma! Det var kul :D nu sitter jag själv hemma och äter nudlar och kollar på film.

haha roliga historian hände när jag gjorde nudlar. Jag kocka upp det sen så vart det as varmt så jag ställde de ute.. sen så satte jag mig vid datorn... o då GLÖMDE jag bort nudlarna! SMARTO! Sen typ 1h senare kom jag på dem o då va de iskalla så va tvungen att kocka upp det igen! OMG

Snyggt!




Idag har jag varit med agnes. Vi har pratat tagit bilder gått på stan och nja det! haha :D sånna dagar känns att de behövs med kompisar :D


Taaack :D

Just ja.. för några dagar sen fick jag denna sak av pappa :D TACK! Den är lätt bäst. Hel nöjd med den, men låter lite konstigt när jag tar låtarna på mobilen så jag spelar antingen via youtube eller en skiva.

 



Idag ska jag vara med agnes! får se vilken tid hon kommer in till stan, så jag ska nog hoppa in i duschen o städa lite på mitt rum. Aja

see you later

 


Gud vad det regnar...

Jag har typ inget att skriva som händer idag... Jag ska väl bara plugga och så..

Men igår drog jag till manda på morgonen sen vid två typ träffade vi Elin. vi hängde på Sandbäcken ett tag sen drog vi oss mot stan. Där vi gick runt sen satte vi oss ner. Träffade på Melkero o hans kompis Cornelia. Så de satt där ett tag med oss. Sen mötte vi Allan och prata lite med honom. Sen drog vi oss mot sandbäcken igen. Där satt vi och pratade ett tag till sen skulle vi hem och äta. Jag åt hos manda, jonas och hans två kompisar Simon och Martin kom in till manda.. vi var lite med dom och åkte lite bil. hem till martin där vi satt ett tag och kolla på Hockey. sen hem till manda igen där de skulle ha chips party. Sen ringde pappa och jag skulle hem. såå sen kom jag hem och då gick jag och la mig o sov. Njaa det var allt!

Imorgon ska jag träffa Agneees I think men nu ska jag dra och dejta matteböckerna ett tag.




Gud vad jag saknar sommaren. Eftersom man är så otroligt het då. HAHA XD bilden är från när jag manda, emma.daniel, jimmy och samuel var ute och njaa vi gjorde inget särskillt. FÖRUTOM ATT DANIEL FÅNGADE EN FISK MED EN PINNE XD HAHAH XD HUR AWESOME ÄR INTE DET?!



Tid? när har man dt?

Sorry för min dåliga uppdatering.. Men jag har varit lite upptagen. I fredags var jag manda lisa hos sandra och hade halloween middag. sen drog vi ut o röjjde på stan. På lördagen åkte jag till stugan sp jag har precis kommit hem.

Imorgon ska jag träffa min gammla klasskompis Elin som jag nt har sett på två år typ?! :O har inte träffat henne sen jag sluta 9:an!

På grund av min dåliga uppdatering får ni lite bilder från njaa olika... x)




Jag vart faktiskt faster iår till denna SÖTIS :D


RSS 2.0